Beoordelingen van China Garden Venlo-Blerick

Recente recensies van China Garden Venlo-Blerick

5 sterren na 22 reviews

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vega loempia en normale loempia besteld. Verder tomatensoep, nasi zonder vlees en satesaus en zoet zure saus. De dame aan de deur was erg vriendelijk en noemde de hele besteling nog eens op. Ik vroeg of de opmerking van naainzonder vlees goed was aangekomen. Ze zei: oh, ik ga dat even checken. De nasi was mer vlees maar ik werd gebeld toen ik nog aan het eten was en er werd gezegd dat de naai niet helemaal gegaan was als ik bedoeld had. Ze boden meteen aan een nasi zonder vlees na te brengen. En men vertelde ook netjes dat bij de keuze van vegetarische gerechten ook kan kiezen voor naai zonder vlees. Mijn fout! Niet goed opgelet. Voor ons verder geen probleem, maar zo netjes dat er nog gebeld is om het nog recht te trekken. Eten was heerlijk, nog warm alsof je in het restaurant zit. Echt, niks dan lof voor deze keurige en accurate afhandeling. We kijken er naar vooruit als ook de apple versie van de app beschikbaar komt. Bedankt en zeker tot binnenkort! G

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker. En op tijd geleverd.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede levering, mooi op tijd en alles nog goed warm. Zeer tevreden met de kwaliteit en levering.

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn complimenten voor de afhandeling van de bestelling. De bestelling werd op de afgesproken tijd ook daadwerkelijk bezorgd. Het was wederom weer heerlijk. Op na de volgende bestelling :-) Groetjes Wil

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service. binnen 25 minuten was het heerlijke eten van China Garden al bezorgd en konden we genieten. Bedankt voor deze super service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was goed, maar jammer genoeg lauwwarm, daar de bezorging 20 minuten later was dan de verwachte bezorgdtijd.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer goed, prima verzorgd en makkelijk te bestellen.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we komen al zo lang bij jullie er geen betere als jullie altijd warm lekker en op tijd ga zo door thanks

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals bekend is China Garden een fenomeen in de regio. Dus kwaliteit, bezorging en vriendelijke bezorgster zijn de 5***** verdiend

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top... zoals altijd

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super zoals altijd

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op afgesproken tijd en weer super lekker

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd lekker warm en eten zo als altijd heerlijk ga zo verder

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat onze eerste bezorgbestelling mis ging I p v bestelde menu met nasi en bami kregen we twee keer nasi Werd ook niet aangeboden om te ruilen Er werd aangeboden dat we een bakje bami tegoed hadden bij volgende bestelling Helaas Maar eten was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super snelle bezorging

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal Super!!! Heel veel eten gekregen!!! SUPER LEKKER!!!!